Opruimen

Je huis is je basis. Het is belangrijk dat het een plek is waar jij je fijn voelt. Spullen heb je om je leven leuker en makkelijker te maken. Maar als je meer spullen hebt dan je nodig hebt, dan kan het ook letterlijk teveel worden. Dan voelt je huis te vol. Om weer ruimte te krijgen, moet je opruimen. Maar waar begin je? Hoe pak je het aan? En hoe hou je vol tot het echt af is? Als dat vragen zijn die jij herkent, dan kan het helpen als iemand je coacht. Soms vanaf de zijlijn om je net even een duwtje te geven om aan te pakken, en soms met fysiek uitzoeken en helpen sjouwen. OrganiZin geeft deze persoonlijke begeleiding.

Verhuizen

Verhuizen staat in de top-3 van meest stressvolle gebeurtenissen in ons leven, na het overlijden van een dierbare en een scheiding.
Waarom is verhuizen zo stressvol, en wat kun je doen om de spanning te verminderen? Uitzoeken wat wel en niet mee moet, verhuisdozen inpakken, meterstanden opnemen en adreswijzigingen sturen. Bij een verhuizing komt een lange lijst aan vervelende klusjes kijken.
De stress van vermoeidheid kun je enorm beperken door een verhuiscoach in te schakelen. OrganiZin helpt graag om jouw verhuizing soepel te laten verlopen.

Organiseren

De ene persoon vindt het heerlijk om iets te plannen en organiseren, een ander kan daar juist als een berg tegenop zien. Als jij in die laatste categorie hoort, dan kun je ook besluiten een beetje hulp in te schakelen. Want misschien zou je het eigenlijk wel leuk vinden, maar weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Misschien ben je bang dat je niks leuks kunt verzinnen, of dat je het niet geregeld krijgt. Of misschien kom je gewoon tijd tekort, terwijl je dat speciale moment toch eigenlijk niet ongemerkt voorbij wilt laten gaan. OrganiZin helpt graag bij het organiseren van dingen waar jij blij van wordt.