Over mij 

Werkervaring

Na mijn studie bedrijfskunde heb ik 15 maanden gereisd door Indonesië en Australië, een geweldige ervaring. Mijn eerste baan was bij cosmetica bedrijf Coty, waar ik eerst de transfer van productie heb gecoördineerd en na 3 jaar Logistiek Directeur werd. Maar mijn leukste job was de rol van Supply Chain Consultant bij Ahold. Daar werkte ik aan de inrichting van nieuwe distributie centra in Polen, Tsjechië en Noorwegen: hoe kan het pand zo efficiënt mogelijk worden ingericht. En dat vind ik nog steeds leuk: nadenken over een praktische inrichting. Ik heb al veel mensen geholpen met het maken van tekeningen voor de verbouwing en inrichting van hun huis. Ik kan echt puzzelen op een plattegrond tot ik een passende oplossing zie. 

Waarom Professional Organizing

Van opruimen en structuur aanbrengen krijg ik energie, dat is altijd zo geweest. Ik heb 12 jaar gewerkt in de logistiek, een vakgebied waar het gaat om efficiëntie en structuur. Toen ons vierde kind werd geboren vond ik het heerlijk dat ik ervoor kon kiezen me volledig op het moederschap te richten. Maar ik heb er ook altijd dingen naast gedaan: voorzitter van de barcommissie bij de hockeyclub, wensvervuller bij Make-a-Wish en Algemeen Manager bij Voedselbank Gooi&Omstreken. Ook was ik lid van de activiteitencommissie op de school van mijn kinderen. Daar heb ik eerst de kelder en uiteindelijk alle gemeenschappelijke ruimtes opgeruimd. Ik genoot er enorm van; je zag het opknappen en wat ik deed werd erg gewaardeerd. Ik maakte echt verschil. Daar is het idee ontstaan om Professional Organizer te worden. Werk waar ik echt mee help en waar ik zelf vrolijk van wordt!

OrganiZin

Met die naam wil ik twee dingen vertellen. Allereerst natuurlijk dat ik Professional Organizer ben, maar vooral ook dat ik het heerlijk vind om mensen blij te maken met wat ik doe. Dat is wat ik wil bereiken met OrganiZin: positieve energie genereren door samen overzicht en ruimte te creëren. 

Heb je vragen?
Stel ze!

Patricia van Berkel

Of bekijk mijn LinkedIn profiel