Tarieven

Intake-/adviesgesprek
In een gesprek bij je thuis bekijken we samen jouw situatie en geef ik je praktische adviezen. Deze eerste kennismaking is natuurlijk gratis. En als we allebei een klik voelen, dan is ons gesprek wellicht het begin van een onze samenwerking om jouw doel te bereiken. Desgewenst maak ik een offerte. 

 

Uurtarief
De investering voor rust in je huis en hoofd bedraagt voor particulieren €40 per uur (inclusief BTW).

Voor begeleiding in de zakelijke markt, hanteer ik andere tarieven. In een persoonlijk gesprek stem ik graag de wensen af en maak ik een voorstel op maat.

 

OrganiZin pakketten
Er zijn een aantal mogelijkheden:

  • Kennismakingssessie van 3 uur waarbij we samen aan de slag gaan met een concreet opruimdoel in jouw huis, dit kost €100.
  • Samen een projectplan opstellen voor de voorbereiding van een verhuizing of verbouwing doen we in 2 uur en kost €70. Je krijgt dan tevens een overzicht met dingen waar je aan moet denken van mij cadeau.
  • Voor een brainstorm-sessie van 2 uur als organiseer-iets-leuks-coach reken ik €70
  • Als je wel wat opruim-,  verhuis- of organiseer-coaching kunt gebruiken, dan is een OrganiZin strippenkaart interessant. Je betaalt vooraf €360 voor 10 uur; je krijgt dus één uur cadeau. De strippenkaart blijft 12 maanden geldig.

 

Alle prijzen zijn netto prijzen, dus inclusief BTW. 

Prijzen zijn exclusief reiskosten boven de 10 km (€0,35 per extra kilometer) en eventuele parkeerkosten.