Opruimcoach

 

Je huis is je basis. Het is belangrijk dat het een plek is waar jij je fijn voelt. Spullen heb je om je leven leuker en makkelijker te maken. Maar als je meer spullen hebt dan je nodig hebt, dan kan het ook letterlijk teveel worden. Dan voelt je huis te vol. Om weer ruimte te krijgen, moet je opruimen. Maar waar begin je? Hoe pak je het aan? En hoe hou je vol tot het echt af is? Als dat vragen zijn die jij herkent, dan kan het helpen als iemand je coacht. Soms vanaf de zijlijn om je net even een duwtje te geven om aan te pakken, en soms met fysiek uitzoeken en helpen sjouwen. OrganiZin geeft deze persoonlijke begeleiding.

Na een intake gesprek start ik graag met een kennismakingssessie van 3 uur. Daarin gaan we samen aan de slag met een heel concreet opruimdoel in je huis. Op die manier kun je ervaren of je het prettig vindt om met mij samen te werken en heb je meteen een tastbaar resultaat (en geloof me, dat geeft een heel tevreden gevoel). Aan het eind van deze eerste sessie bespreken we hoe je verder wilt. Wat wil je bereiken, en wanneer wil je jouw doel gehaald hebben. Samen bekijken we wat je nodig hebt om orde te scheppen in je huis. En als je dat wilt, dan kan ik je daarbij blijven begeleiden.

Mijn begeleiding stem ik helemaal af op jouw behoefte. Als je vooral praktische hulp nodig hebt, dan steek ik graag mijn handen uit de mouwen, help ik je keuzes maken en brengen we samen structuur in hoe je jouw huis opruimt. Zodat je het als we klaar zijn ook gemakkelijk op orde kunt houden. Maar het kan ook zijn dat je het sjouwen wel zelf wilt doen, maar vooral coachende ondersteuning nodig hebt als je even niet meer weet hoe je het moet aanpakken. Dan kijken we samen waar je tegenaan loopt en wat daarachter zit waar jij je door laat belemmeren. Wat je ook nodig hebt, samen gaan we ervoor zorgen dat jij je doel bereikt: een huis waar jij je weer fijn voelt.